Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Göran Göransson

De här raderna är till Dig. Det sista jag läste om Dig var på facebook och dom raderna säger mycket om den Du är:

‘Efter en härlig morgonpromenad till bageriet så väntar en låång frukost.
Idag blir det en dag med många praktiska åtaganden, rensa i trädgården, se till att båten är vinterrustad etc.
Kanske en sväng in till den stora staden ikväll. ;-)’

***

Jag hörde att Du föll ihop på ett tränarseminarium i lördags och drabbades av en hjärnblödning. Du är 54 år och 54 år är ingen ålder för en hjärnblödning. Det finns ingen ålder för en olycka.

Göran, min vän. Jag vill bara skriva i det här brevet från mig till Dig att Du är en generös, proffsig, glad, fantastisk människa och jag vill att Du ska ta Dig tillbaka. När jag har haft en mindre framgång är Du där och gratulerar. Av Er på andra sidan är det alltid Du och Jörgen Lennartsson som glömmer era yrkesroller för en stund, sänker guarden och klappar mig på axeln.

När jag och Pontus mötte Dig i Port Elizabeth i somras strålade Du. Du är den mest vältränade jag känner i Din ålder GG. Du såg till att hålla igång där nere under VM i vanlig ordning. Vi brukar ju ofta springa på varandra. Tack för Dina värdefulla tips om Durban förresten.

Det är många här som tänker på Dig nu. När Du är tillbaka igen så säg till. Ingenting är viktigare än att Du tar Dig tillbaka till det vanliga livet igen.

Kram. Krya på Dig.

Jesper

Publicerad 2010-11-18 kl 09:54
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons