Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Eto’o borta till 2011

Hussfelt

Joppes bror brukar plåta de stora världsstjärnorna då han är en sällsynt skicklig fotograf. En av dem han har tagit bilder på är Samuel Eto’o. Broder Petrus fick en stark känsla av att det måste vara svårt att som Eto’o ha nått toppen i världsfotbollen som kameruan. När pengarna började rulla in kom också kraven från släktingar som ville att Samuel skulle skicka hem mycket av det han tjänade till släktingar. Det måste vara ensamt och frustrerande att leva som han gör.

Efter Zidane-skallen så fick Eto’o tre matchers avstängning och spelar inte mer i Serie A förrän 2011. Om Fifa hade fått bestämma hade César fått minst lika många, lex Materazzi. Tur att inte Blatters gäng får bestämma överallt. Hoppas nu inte att FIFA gör bort sig när det gäller guldbollen där de i år är inblandade för första gången.

Lionel Messi är världens bästa spelare då han spelar i Barcelona och slipper möta täta försvar (såsom Chelsea eller Inter) och Xavi och Iniesta har haft fina år, men som Iniesta uttryckte det: Guldbollen bör såklart gå till Sneijder. Robben bör egentligen vara tvåa känner jag.

Annons

[youtubeplay id=”huVEl5nZPZ4″ size=”large”]

Två tidigare maränger som tog Holland till VM-final och som stod öga mot öga i just Madrid i våras.

*****

Radiotystnad? Ja, nästan. Jag har iofs pratat lite i TV under helgen men jag medger att jag har haft fokus på annat. Nu drar jag igång här igen på riktigt!

*****

Grattis min mamma. 60 år idag. Min favorit! Du är helt fantastisk.

Publicerad 2010-11-23 11:55

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto