Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liten summering

Summering från en afton framför TV:n:

Nio pinnar på tre matcher för Serie A-klubbarna, full pott när det behövdes som mest. De tre italienarna är i princip klara för åttondel. Roma har tre poäng upp på Basel som i sin tur åker till München i sista omgången.

*****

Goran Pandev kan inte göra mål längre. Makedoniern har bara ett mål i för Inter, i Supercoppa, sedan i februari! Det ser ut som om han har smittat sina lagkompisar också.

*****

‘Estebans’ bilder är gamla och har redan publicerats på Sveriges största sajt. Självklart en provokativ banderoll på flera sätt för att få Ibra ur balans.

*****

Hollandsbloggaren är underhållande. Jag vet inte om det är värt för er att lägga energi på att bli arga. Jag tror hans text om Real Madrid mest kan ses som att hänga ut ett rött skynke hos tjurarna. En vobbler.

Men fotbollsälskaren i honom måste ha njutit ikväll när Inter bjöd på offensiv fotboll mot Twente som stod med 10 man i eget straffområde. Holländarna svarade med rekordhöga bollar mot Inters straffområde.

Hade han dessutom sett Roma ösa på mot Bayern hade han fått ett nytt favoritlag.

*****

Eto’o är ur slag men är kung i turneringen hittills med 7 mål och 3 ass. Men Messi har liknande siffror och Ronaldo kommer att vara med och slås om kungakronan. Kommer kameruanen igång igen efter julvilan?

*****

Spurs har ett sympatiskt lag som är värt att tycka om. Inte så arrogant och självgott som Fergusons eller Wengers lag. Och spelare som Modric och ‘peta och gå’ Bale, plus Krajncar och van der Vart. Tycker jag.

*****

Två tyska lag vidare. Ett tyskt lag helt ute. Viktigt för Italien att tyskarna inte går för bra, men det är ju bara att öppna hjärtat för Bundesliga tycker jag.

Publicerad 2010-11-24 kl 23:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons