Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Stjärna i femman

Nej, jag syftar inte på mig. Jag har mest varit den lilla marsipanen på tårtan, men å andra sidan så är ju den jävligt god. Självklart är det Jesse Kindbom i mitt FC Andrea Doria som har varit den stora stjärnan de här tre åren. ‘Boom Boom’ gjorde 71 mål på 61 kamper. Idag blev jag klar med en hyllnings-piké till Den Störste som går att köpa i Derby-butiken vid Hötorget i Stockholm. Vi, AIK, Hammarby och Djurgården finns representerade där!

Jag, Jesse, gamle Milan-hjälten Andreas Andersson, Niclas Kindvall och ett gäng till har gjort vårt på fotbollsplanen för FC Andrea Doria för den här gången, men jag stannar såklart kvar i klubben som värvningsansvarig. Mitt namn i klubben, ‘Pantalone’, är en humoristisk hyllning till Fiorentinas värvningsguru Pantaleo Corvino. Än så länge har vi signat tre nya grymma spelare till nästa säsong som smygstartar med träning redan på tisdag!

Här nedan ser vi vår Kebab-liga. Vår lagkaptens Haslums hyllning till Jesse, med hjälp av Lille-Jesse, Expessens Johan ‘Bruno’ Larsson:

Hur är det då att lira i femman? Se Fotbollskanalen Europas Christopher Kviborgs skildring av vårt lag, vår liga och vår vilde och godhjärtade och ibland, som här, rasande Mister, Per-Jarle Heggelund. Här följer uppladdningen inför Bollmora borta (vinst 1-0, Tolga ‘Vårbergs Maradona’ (tidigare AIK) Ünal).

[youtubeplay id=”TyBfGUhovMc” size=”large”]

Publicerad 2010-11-25 kl 15:57
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons