Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Julrusch!

10å

Första advent denna helg!

Då förbereder vi inom FC Andrea Doria oss för julruschen. Doria, ett fotbollslag i Sverige som hedrar den italienska fotbollen, har nu tagit sig in bland de stora.

I Derbybutiken går det nu att få ta på vår blåvita halsduk Modell 2010..

…som hänger där bland de stora. Där hänger nu även vår blåvita mössa…

…och vår hyllningspiké Limited Edition höst 2010:

Den är grym. Bara att hålla in magen och köra! Frågan är om inte vår Kurt Hamrin-tischa som hänger där inne är ännu vassare? Kurre är klubbens ambassadör.

ANNONS

Tre nyförvärv klara inför 2011 förresten. Mer om truppen senare.

*****

Sådär.

Nu lägger vi ner alla stridsyxor. Åtminstone i min personliga blogg.

Som jag ser det kastade två killar på en supportersajt häromdagen en hard ball mot oss, säkert för att skapa en reaktion. Man riskerar då att få en hard ball tillbaka. Det var väl avsikten? Att få en reaktion.

Rubriken i en artikel var riktad mot min arbetsgivare TV4 som jag till större delen tycker förtjänar beröm än kritik. Det säger jag efter att ha sett bevakningen av den här ligan som jag har jobbat med sedan 1999, och jag kan LÄTT säga att det här är den största, ärligaste och mest passionerade satsningen som har gjorts på Serie A under dessa år. Det min boss Emir lovade inför säsongen var också att Serie A var den starkaste rättigheten vi hade just då, vilket såklart stämde. Vi har sänt mer än 95 procent av de matcher vi har kunnat sända i höst. Det är riktigt bra. Jag är stolt. TV4 Sport är ju inte en särpräglad fotbollskanal. Det sköna med Emir också är att han kommunicerar med er, våra tittare, för att stämma av hur ni resonerar.

ANNONS

Den andra delen innehöll ett påhopp på mig och min vän och kollega Marcus. Den ställde en fråga som insinuerade att jag bedrev hyckleri = är en hycklare. Min avsikt var att svara, för att inte framstå som nån svåråtkomlig översittare. I framtiden gör jag nog inte det, även om jag har min integritet. Jag svarade att den som kallar mig hycklare bör ha mer på fötterna än de här två. Jag skulle exempelvis se fånig ut om jag ifrågasatte Lasse Bengtssons passion för rättvisa och nyhetsförmedling i världen eller K-G Bergströms intresse för politik. JAG skulle se fånig ut om jag ifrågasatte dom. Och varför skulle jag göra det? Jag förstår inte det.

Jag ifrågasätter ingens kunskap och ingens passion. Det vore dumt. Jag skulle aldrig sänka mig till den nivån. De flesta av er fick med er innebörden i min tidigare text. Synd att det budskapet inte gick fram till alla, men såhär i efterhand kanske man inte ska vara förvånad. Nu får de här killarna bedriva peronliga vendettor på en sajt som egentligen borde handla mer om sport och supporterskap. Istället för att bara dra iväg ett konstruktivt mail till oss.

ANNONS

Så här i efterhand inser jag att det var ett rop på uppmärksamhet och det lyckades ju till viss del. Många vill engagera sig och det är ju kul och det stöd vi har fått tackar vi för. Från hjärtat. Alla kan lära sig något av det här. Ni andra som vill kommunicera ut ert budskap kontaktar oftast oss direkt eller skriver med högre värdighet. Kritik är bra, men på rätt grunder. Insinuationer kan däremot slå fel. Det är mitt tips att vi kommunicerar till varandra istället, även i fortsättningen.

Lycka till nu boys, och alla andra. Kom gärna till oss med synpunkter. Och ha kul med ert intresse!

All the best!

*****

Palermo – Roma imorron på LA FAVORITA. Kan det bli bättre?

Den här galna ligan erbjöd följande ifjol, sett ur Palermo-ögon:

[youtubeplay id=”bFVwjvGOeL0″ size=”large”]

Och för att påminna Er. Förmodligen sändes inte matchen överhuvudtaget då vår konkurrent hade rättigheterna.

Publicerad 2010-11-27 kl 12:38

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto