Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

‘Rafa Benitez. Sparkad innan jul.’

Hussfelt

Ja, det verkar bli som jag förutspådde den 31 augusti i den här bloggen. Rapporter gör nämligen gällande att president Moratti har tappat tålamodet med spanjoren. Så här skrev jag då:

‘Rafa Benitez! Okarismatisk, inte överdrivet sympatisk, tråkig, närmast livlös ibland på bänken. Ok, allt det där hade någon kunnat skriva om vilken tränare som helst. Men hur i världen kan karln få fler så stora jobb efter alla felköp och svaga matchcoachningar i Liverpool? Inget plus heller i Italien att han inte direkt är någon trendsättare vad det gäller kostymen.

Att byta ut Zanetti, Sneijder och nu Milito är en sak. Men att ersätta med spelare som Biabiany ger mig Ngog-vibbar. Benitez, hur länge är du kvar i klubben? Fram till jul? Kom ihåg att Liverpool är en tålmodig klubb, men att Moratti kastade ut även Roberto Mancini (efter just matcherna mot Liverpool) trots att han krossade allt i ligan. Det här stinker illa.

Annons

Roberto Mancini inledde något som Mourinho kunde bygga vidare på. Det var exakt, genomtänkt, lite trist emellanåt, men effektivt, och Inter vann matcherna. 0-0 igår. Jag är rädd för att Biabiany o co får vara med om flera bakslag. Inters trupp ser dessutom för TUNN ut i år.’

Det intressanta får ändå sägas vara att Rafa hade upptäckt samma sak med truppens begränsade kvalité på djupet. Truppen är för tunn, och svaga uttagningar, dålig matchcoaching, otur med skador med en tunn trupp, provokativ kommunikation med ledningen och dålig kunskap om ligan blev några av spanjorenss orskaker till att han i slutändan verkar få foten.

Publicerad 2010-12-20 11:53

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto