Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Julkort från Lindvallen

Hussfelt

Ciao.

Jag, mamma o brorsan delar en liten stuga i Lindvallen. Det är som förr i tiden. Furu överallt. Väggar, lampor, ja allt går i furu. Ingen mörkbets här inte.

Ibra bor på Högfjällshotellet. Han dricker Loka när polarna tar starkare drycker. Han är lika proffsig som Paolo Maldini och Roger Federer.

‘Experium’ är ett mäktigt bygge här i byn. Discobowling, spelmaskiner, restauranger och allt möjligt erbjuds i ett upplevelsecentrum som tar mina tankar tillbaka till USA. Det mesta är amerikaniserat, inte minst deras Sports Bar. Jag älskar The American Style.

4 coola tjejer på Sports Bar den 23 december, inklusive min mamma.

Annons

*****

Tänk att Milan får Cassano i julklapp och att Inter får en ny tränare under samma period. Om det blir Leonardo kommer vi att bjudas en spektakulär fotboll som blir obalanserad och förmodligen kommer det att innebära exit mot Bayern.

Om det blir Walter Zenga kan det hela sluta i kaos. Drömvärvningen Spalletti ser ut att stanna i Ryssland och Fabio Capello sitter i England. Inter är ingen lätt klubb att jobba i under Moratti. Det här kommer att kunna bli vårens mest infekterade och spännande såpa.

*****

God Jul vänner. Tack för ett härligt år! Jag älskar det här. Club Calcio, blogg, FK Europa, Europa League, Italienresor och i januari väntar Vinerturnén i Sydafrika.

A dopo!

Publicerad 2010-12-24 13:33

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto