Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Framtidens Azzurri

Hussfelt

Wow! Macheda på väg till Sampdoria på lån rapporteras det. Låt säga att han blir så bra som Alex Ferguson nu förutspår och att Balotelli tar ett par kliv till. Vad får vi då?

Jag börjar genast fundera på hur framtidens landslag kan se ut. Ge detta lag ett par år så ska vi allt se att det här kan bli nåt riktigt bra igen. Nu finns det äntligen ett par målvakter som ser ut att kunna utmana Buffon och i försvarslinjen börjar Nesta/Cannavaros ersättare dyka upp.

Vad sägs om det här laget i EM 2012?

BUFFON (C)

SANTON          RANOCCHIA          CHIELLINI          CRISCITO

PALOMBO          DE ROSSI

DI NATALE          BALOTELLI          CASSANO

PAZZINI

In panchina: Viviano, Sirigu, Maggio, Bonucci, Nesta, Pirlo, Mauri, Aquilani, G. Rossi, Quagliarella, Gilardino, Macheda.

Om Nesta gör comeback såklart..

Annons

De gamla trygga rävarna som vet hur det är att vinna stora mästerskap på bänken. Buffon kapten. Synd att så bra och trygga toppmålvakter som Abbiati och Storari inte får plats.

Lite väl offensiv balans med Balotelli som trequartista? Jag tror Mancini kan få rätsida på hans defensiv. Egentligen gillar jag inte att De Rossi ska vara med och balansera, men det innebär ju att Palombo får stanna och att Balotelli får ännu mer ansvar i deffen.

Ingen Di Vaio, ingen Pellissier, ingen Borriello, ingen Miccoli och ingen Matri tyvärr. Men det hade inte varit fel. Rysaren? Det blir Antonio Candreva om han hittar sig själv på riktigt igen.

Publicerad 2011-01-03 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto