Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inters bud på Bale: en halv miljard

Hussfelt

Strax efter klockan nio nådde vi svensk mark igen. Anledningen till tystnaden här har helt enkelt varit att jag har tagit igen mig nere i Cape Town mellan Fotbollskanaler och landskamper. Rapport utlovas. Från nu och till mitten av maj räknar jag med att vara med Er igen.

Jag har inte hunnit kommentera Giovincos frispark, Inters bud Gareth Bale (enligt engelska The Guardian), det nya (gamla) Milan med en av världens 10 viktigaste fotbollsspelare 2010 Mark van Bommel, Genoas virriga mercato där nästan alla spelare är inne och vänder i klubben för att lika fort åka ut, Inters januarifönster som öppnar upp för TVÅ INHEMSKA spelare. Wow! Efter Ranocchia kommer Pazzini från samma stad..

Jag ska ge mig in mer i det där. Helt klart är det så att de stora klubbarna i Italien har börjat röra på sig, att de menar allvar inför våren och att både Serie A och Chamnpions League känns kittlande inför avslutningen.

Annons

Och jag har inte hunnit kommentera Napolis insats mot Inter senast.. Det kliar i fingrarna. Mer kommer. Hörs till helgen!

Publicerad 2011-01-28 11:43

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto