POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inters bud på Bale: en halv miljard

Strax efter klockan nio nådde vi svensk mark igen. Anledningen till tystnaden här har helt enkelt varit att jag har tagit igen mig nere i Cape Town mellan Fotbollskanaler och landskamper. Rapport utlovas. Från nu och till mitten av maj räknar jag med att vara med Er igen.

Jag har inte hunnit kommentera Giovincos frispark, Inters bud Gareth Bale (enligt engelska The Guardian), det nya (gamla) Milan med en av världens 10 viktigaste fotbollsspelare 2010 Mark van Bommel, Genoas virriga mercato där nästan alla spelare är inne och vänder i klubben för att lika fort åka ut, Inters januarifönster som öppnar upp för TVÅ INHEMSKA spelare. Wow! Efter Ranocchia kommer Pazzini från samma stad..

Jag ska ge mig in mer i det där. Helt klart är det så att de stora klubbarna i Italien har börjat röra på sig, att de menar allvar inför våren och att både Serie A och Chamnpions League känns kittlande inför avslutningen.

Och jag har inte hunnit kommentera Napolis insats mot Inter senast.. Det kliar i fingrarna. Mer kommer. Hörs till helgen!

Publicerad 2011-01-28 kl 11:43
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå