Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

TV4 sänder 8 matcher från Serie A i helgen

Vid 37 år, mitt i livet, börjar man summera delar av sitt liv. Åtminstone har jag börjat göra det. Man ser till det man har, till det vännerna har, till det man kunde ha fått och det man kunde ha blivit utan.

För 20 år sedan bodde jag i San Diego. Bästa sättet att kommunicera på över Atlanten för bara 2 decennier sedan var via brev, så jag och mina vänner skrev långa brev till varandra. Med blyerts eller bläck. Jag har alla breven kvar.

Utlandssamtal ansågs som dyrt. Alltför dyrt. Ett par år tidigare hade pappa plockat hem en telefon från just USA som saknade sladd. Det innebar att man slapp sitta på pinnstolen i hallen hemma på Kråksångsvägen i Linghem när man talade i telefon. Jag kunde vandra runt fritt hemma, även om det brusade lite i luren. Revolutionen var enorm. De flesta hade en telefon hemma med sladd och snurrplatta. Det tog ibland 20 sekunder att slå numret. Det var vid den här tiden svensk TV började sända Serie A. En match i veckan. Max.

Den här helgen sänder TV4:s kanaler 8 av 10 matcher från en liga som knappt gick att se så på TV så sent som förra hösten. Kanske skriver någon en glad artikel om det? Nja, det är inte så det brukar fungera ju. Det är faktiskt lättare att bli missnöjd som tittare redan nästa helg om vi sänder färre än 8 matcher. Det är så vi människor ofta fungerar. Ofta är vi så historielösa så vi glömmer hur det var för bara ett år sedan. Om ingen påminner oss vill säga.

Vi hörs ikväll. Vi rullar igång med Lazio – Fiorentina och följer upp med Catania-Milan. TV4 Sport är kanalen.

Ci sentiamo!

Publicerad 2011-01-29 kl 10:23
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons