Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens mail

Hussfelt

Jag älskar mitt jobb och jag älskar mitt liv. De flesta jag möter visar sin uppskattning för det vi gör. Tack för det. Framförallt Ni unga killar som jag springer på både här och där. Mitt hjärta bultar snabbare när jag konverserar med många av Er.

Någon gång då och då kokar det dock över för en och annan som inte mår lika bra och som vill lätta på trycket lite. Här ett anonymt mail:

‘Hej, ser att ni inte kommer sända Europa League i fotboll utan hänvisar istället till svindyra Canal +.

Är det så ni gör, sänder gruppspelet för att få tittarna intresserade, men sedan prostituerar ni er till Canal +. Det ni gör är jävlig fult, lömskt och respektlöst. Har ni börjat sända något så kan ni inte bryta mitt i. Det är som att visa halva filmen!

Fattar ni inte att folk tappar förtroende för er, det är det enda som räknas, inte pengarna. Det är patetiskt att se hur ni säljer ut er. Ni gjorde samma sak med spanska ligan. Nu är man illa tvungen att kolla på den där bollplågeriet ni kallar för Seria A. Visa lite stolthet och stake och ge oss tillbaka kvalitativ fotboll!

Annons

Fotbollskanalen Europa har blivit ett skämt! Sluta snåla med pengarna, men det enda ni bryr er om är era förbannade bonusar.

TV4Sport och er hallick Canal+ kan dra åt helvete, ingen behöver er ändå, jävla snåljåpar. Skäms!’

Seria A?

För 20 år sedan kunde man knappt se direktsänd fotboll på TV. Nu är det fotboll på TV dygnet runt känns det som. På flera kanaler. Angående vår anonyme vän här uppe så måste jag slutligen ställa den retoriska frågan efter att ha läst dessa hysteriska rader:

Vem av oss är snåljåpen?

Publicerad 2011-03-08 10:56

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto