Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kapprustningen!

En ny spindel har landat. Och det är Mirko Vucinic som gör landningen möjlig.

Jag får bubblor i magen när jag läser om Thomas Di Benedettos övertagande av Roma. Hans ambitioner, visioner, målbilder, hela hans sätt att tro på projektet, att det kommer in en man med friska ögon, som kan se det italienarna inte ser, som blev överrumplad av romarnas passion vid Vucinics nickmål mot Inter som innebar 1-0 och vinst.

[youtubeplay id=”BONivnC_9kQ” size=”large”]

Här kommer det in en amerikansk affärsman, utan kopplingar till norr-syndikatet, utan förutfattade meningar och utan de givna kontakterna i det italienska spindelnätet. En ny spindel har presenterat sig. Och så är det nya arenor på gång både i Turin och Rom nu, och glöm inte att det säkert blir med historisk anspelning till Campo Testaccio. Viktigt.

Samtidigt går Napoli ut och proklamerar att en satsning i sommar med 40 miljoner euros ska ta laget ännu närmre toppen.

Milan har sedan i somras inlett ett projekt som ska ta laget tillbaka till Europataoppen där klubben hör hemma. Lita på att det blir så.

Inter vann trippen ifjol, kan göra det igen och ingen skulle bli förvånad om laget når CL-finalen med den lottning dom har fått.

Fiorentina är inte nöjda med hur demonteringen har sett ut på sistone. Räkna med att Viola rustar för att få vara med där uppe igen.

Juventus är Italiens största klubb och kommer under sommaren att se till att återigen få in en topptränare plus att sportchefen Marotta har lovat 3-4 nya stora spelare. Inte komplementsspelare, som han av någon anledning började med att handla in.

Där bakom svassar Genoa med sina drömmar om att tillhöra toppen. En halv miljard lades ner i somras. Om klubben behåller sina bästa spelare den här gången och krämar in en ny femhundring så kan dom såklart utmana om de fina platserna.

Vad sker med Palermo nu när Pastore, Ilicic och co är ett år äldre?

Och då har jag ännu inte ens nämnt Udinese och Lazio..

Publicerad 2011-03-30 kl 12:55
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons