Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

‘Leos fotboll vinner få titlar’

Hussfelt

Ja, det var Snobben som uttryckte sig ungefär på det viset. Visst kan det vara kul att se på Leonardos fotboll, men att låta 4 spelare stå passiva på fel sida i försvarsspelet är lite naivt i dagens toppfotboll. Milan är mycket för bra för att inte ta vara på de ytor som uppstår med sitt fina grundspel, sin rörelse och passningsspel.

Allegris fotboll är en dröm, om ännu i lite för låg hastighet, men rent spelmässigt är det ljuvligt att se AC Milan och det kommer med största sannolikhet bli lika härligt att följa de rödsvarta som det har varit att se Allegris Cagliari de senaste åren.

Milan skulle dessutom ha haft en straff när Maicon blockerade bollen med handen, och Thiago Mottas boll var aldrig över linjen.

Milan hade spelet för att manövrera ut Tottenham och Bayern hade chanserna för att slå ut Inter ur Europa men likväl var det Inter som tog sig till kvarten i CL. Däremot är det Milan som är på väg att bygga nåt större och intessantare av de här två klubbarna just nu. Efter att Berlusconi/Galliani legat på latsidan i många år har rossoneri inlett något som är på väg att bli riktigt riktigt bra. Scudetton våren 2011 kan mycket väl bli första steget. Som det känns just nu tar Milan dubbeln.

Annons

Det är sällan vi kommentatorer gör stora misstag under matcherna, och det var väl inget större misstag igår heller men likväl missade både jag och Martin att Cassano fick första gula kortet då han firade utan tröja. Jag ber om ursäkt för det.

Ikväll klockan 20:15, Club Calcio med en överraskningsgäst.

Ciao!

Publicerad 2011-04-03 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto