POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

ÅRETS MÅL AV DEKI!

Livebloggar lite:

Från mittcirkeln.

Efter att Inter blivit krossat av Milan är Inter på väg att slå ut ett tyskt lag till. Dejan Stankovic’ mål är bland det sjukaste jag har sett, och han gjorde ett liknande ifjol.

VOLLEY FRÅN MITTLINJEN, SLICAD VRIST.

Serie A är höjden av alla toppar.

*****

Tottenham lånade knappt bollen av Milan på tre halvlekar men har gjort en otrolig prestation att ta sig ända hit med sina högfrekvent höga långa bollar mot Peter Crouch (inte alltid så kul att se på). Nu är Crouch utvisad och Spurs ligger under. Ajaj.

*****

Schalke 04 utjämnar till 1-1. Det kan säkert bli 7-7 med Leonardo på tränarbänken.

*****

Casillas är den enda världsmålvakten som tillåts göra en handfull tavlor per säsong utan att skamfila sitt rykte. Jag kommer aldrig att begripa storheten hos en målvakt med så låg lägstanivå.

*****

MIIIIIILIIIIIITOOOOOO!!! CL-kungen 2010 har vaknat. Det räcker till semi. 2-1!!!

*****

2-2.. Hjälp.. Leonardos galna taktik slår tillbaka igen. Varför inte låta fler spelare delta i spelet utan boll??? (Det handlar inte om vilken uppställning du har, utan hur du utövar den.)

*****

Man United har gjort det. Chelsea har gjort det. Arsenal har gjort det. Liverpool har gjort det. Nu utövar Tottenham lågt försvarsspel, det låga försvarsspel som italienare ofta blir kritiserade för då.

‘Med så bra spelare så ska man inte behöva spela så här’ brukar experterna säga. Å andra sidan är Tottenham ett bra lag. Inte ett lag med stora spelare på alla positioner.

*****

PAZZA INTER! 2-3! Leonardoooooooooo! Du kommer aldrig vinna nåt. Men jag tycker om Dig som person.

*****

2-4 Buona notte Leo. Milan släppte in 7 mål mot Man United på två matcher ifjol. Då satt jag och skämdes. Nu är det Inter som får skämmas i kvarten i år. Kan fortfarande bli 7-7.

*****

2-0 Adebayor. Stor han é. I kort hår.

*****

Ute i Europa vet folk hur vass Ibra är. Samma med Ronaldo. Men folk gillar inte alltid dom här två. Det är för mycker JAGET och för lite LAGET. För mig har Ibra mognat, men Ronaldo då?

*****

Hur tänkte du Moratti? Jag skäms. Såg inte du det vi såg? Problemet med de här rika klubbarna är att högst upp i hierarkin sitter människor som kan lika lite som många av fansen om fotboll.

*****

(Nyss trodde jag Inter skulle avancera trots Leos idiot-taktik. Vad tänkte jag?)

*****

Naivitet har fått ett ansikte.

*****

Ok, Lúcio och Walter Samuel var ett otroligt bra mittbackspar. Detta är nåt annat. Men visst handlar väl modern fotboll om att få alla elva att delta i försvarsspel och att få med många i anfall?

*****

2-5… Humor. Grande Schalke 04. Det kan bli mer. Och det kan bli 7-7. Och tack Leonardo för den här gången. Skämt-taktik.

*****

Leos misslyckande har inte så mycket med Inter eller Serie A att göra. Men man kan säga så här: Schalke är ett mittenlag i Bundesliga och INGET mittenlag i Serie A åker till Meazza och gör 5 mål. Det säger litegrann ändå.

*****

Bra Real. Milan borde ha gjort 4-0 på Spurs. Som Inter gjorde på en halvtimma.

*****
Zaccheroni-dåligt. Det Inter tar från Milan suger.

*****

Och vi som har sett det komma redan på förhand.

*****

Pe-pééé???

*****

Det bästa och det sämsta hittar du i Italien. Som vanligt.

*****

Största hjärtat. Största dynamiken. Största spannet.

*****

Ci vediamo a domani. Grande Schalke! Kul för Champions!

Publicerad 2011-04-05 kl 20:51
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå