POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

På toan med Adam Alsing

Tja.

Ligger i en hotellsäng på Holiday Club i Åre där jag, Oves grabb och ‘Nordman’ har checkat in.

Two cowboys in town. Old guys rule!

De senaste månaderna har jag haft så mycket kul att göra och i kombination med att jag har jobbat hårt, sålt bostaden, köpt en ny och gjort tusen andra saker har det lett till att Bloggen inte varit lika matig. Tanken är att jag ska spurta nu och hålla hela vägen in i mål i slutet av maj.

Här ligger jag alltså och laddar upp inför kvällens spelning med Plura och gänget i Eldkvarn på ‘Bygget,’ Två dagar i rad har vi suttit på ‘Vinbaren’ och njutit av italienska delikatesser och norditalienska viner. Igår kväll satt vi vägg i vägg med Plura och hans rövarband. När jag gick på toaletten hände nåt kul.

Det senaste halvåret har jag sprungit på Cafu & Silvio Berlusconi på Gianninos toalett i Milano vid olika tillfällen. Adam Alsing har jag träffat vid tre tillfällen, samtliga gånger har vi stött på varandra på toaletten. Första gången på restaurang Riche på i Stockholm, den andra gången på Melodifestivalsfinalen och den tredje gången på flygplatstoaletten vid mellanlandningen på väg ner till ‘il derby della Madonnina’. Nu hände nåt kul igen.

Jag öppnade upp dörren efter mitt toalettbesök och där stod nu Plura.

– Hej, sa jag glatt.

– Tjena, sa Plura. Är du här? Är du här för skidorna? Ska du kommentera?

Jag har aldrig träffat Plura tidigare men han kände igen mig. Vi är ju båda uppväxta i samma region.

– Nej, jag är här för dig, sa jag. För Er. Eldkvarn. Vi ska se Er imorron. Jag är här med Niclas Kindvall o co.

– Ja, ok. Jag kommer förbi Ert bord sen, sa Plura.

Sen smög han in på toaletten som jag just lämnat.

Efter en stund dök han upp vid vårt bord och berättade samma historia som Oves grabb berättat för mig tidigare.

– Fan, sa Plura. Jag träffade din farsa för ett tag sen. Det var stort. Stort för oss. Mig och Carla du vet, Sa Plura.

Plura & Carla hade suttit i ett köpcentrum i Norrköping och signerat böcker. Ove Kindvall, bragdguldvinnare 1969, stor idol för pojkarna Jonsson och allmän ikon i Norrköpong och Rotterdam hade köat för att få sin bok signerad. När han dök upp framför pojkarna Jonssons bord hade Plura stirrat stort men också enkelt förklarat:

– Ove. Du ska inte köa för att få din bok signerad. Det är vi som ska köa för att få signa den.

Nu stod Plura vid vårt bord och berättade samma historia. Världen är liten. Min pappa brukar säga att vi springer på samma tre procent människor som den kategorityp man själv tillhör.

– Fan, det var sjukt stort för Carla o mig vet du, sa Plura. Han såg lika romantiskt förtrollad ut som i TV4:s fantastiska TV-program ‘Så mycket bättre’ då han skulle förklara vad September hade gjort med hans melodi ‘Kärlekens tunga’.

Sen kom Carla förbi och ville prata med Oves grabb. Jag och Oves grabb önskade låtar och Carla lovade att spela dom. Oves grabb önskade ‘Ett litet finger’ och jag önskade ‘Nerför floden.’

[youtubeplay id=”8gkyuxhhn8o” size=”large”]

Bara timmar kvar. Tänk om Plura skulle se ‘Dorias kök’.

Vi hörs snart vänner. / Lill-MauroPublicerad 2011-04-20 kl 13:41
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå