POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Una pasqua calcissimo!

Ciao.

Har just landat hemma igen och laddar in för en galen dag med Il Calcio. Roma – Chievo klockan 12:30, Club Calcio studio i en timma klockan 18-19, två matcher och avslutningsvis Fotbollskanalen Europa.

Jag är på allvar seriöst förälskad i vårt program Club Calcio som vi börjar se ut nu. Vi har börjat hitta den där nivån i våra diskussioner nu som jag har drömt om. Hoppas att Ni känner likadant. Fotbolls-TV var länge bara streck och pilar, men detta är något annat. Här finns ett djup, en passion och en kärleksfylld dialog. Att sitta med Simon och Snobben är som en dröm för mig. Att krydda med Birros helt unika sätt att bara vara Birro ger programmet den där nerven.

*****

På tal om inget. Hur tänkte dom när dom valde den här bilden på Robin Söderling i Sportnytt?

[youtubeplay id=”efLX-RO21Go” size=”large”]

Sjukt kul ändå.

Buona Pasqua!

Publicerad 2011-04-22 kl 23:14
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå