POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Hjärtekrossad

Torska gör ont. Vi i Doria hade bara en förlust på 30 matcher i sjuan och sexan, men i femman ifjol blev det stopp. Nu har vi börjat om igen, är ett lag som tränar, sliter och jobbar med vårt spel men fotboll är svårt.

Ikväll ute på Blackebergs Bollplan blev det förlust mot Kälvesta. För att kortfattat beskriva händelserna så var det vi som hade bollen, dom som låg på rätt sida och slog den första eller andra bollen till sin center som stack i djupled. Vi var inte tillräckligt bra i andra halvlek för att utnyttja vårt bollinnehav och på en lite turlig kontring gjorde våra motståndare 2-1.

Det gör ont att stå där och se sina hjältar förlora. Man slutar inte älska sina hjältar för att man blir äldre. Kärleken är lika stark för varje år som går och förlusterna gör lika ont. Men vi kastar inte in föremål på våra motståndare och vi bär oss inte åt som urtidsdjur i motgångar. Vi bockar och tackar för match, gratulerar Kälvesta vars matchplan höll och så åker vi hem, sover och laddar för nästa uppgift.

Och vi har alltid våra ‘tifosi’ med oss..

Publicerad 2011-04-25 kl 23:01
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå