POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

GULDBOLLEN TILL MESSI

Världens bästa lag i modern tid kommer att spela final och (kommer med största sannolikhet att, får jag väl skriva så att ingen blir arg och misstolkar detta som annat än ett antagande) besegra Manchester United efter 2-0 ikväll i Madrid. Båda målen av Messi och det andra målet i ren Maradona-anda.

Och Leo Messi är vår tids store spelare. 2011 är det inget snack om saken, och ingen kommer att vara nära Messi när vi summerar detta år.

Grattis Barca, grattis Messi och beklagar Pepe. Det var nog bara värt ett gult kort för Din tackling, samtidigt som det var onödigt att gå in med sträckt ben men Mourinhos fotboll var inte värd att gå längre i år. Och nu byter Barca in ett barn. Nr 28, Sergio Roberto.

Publicerad 2011-04-27 kl 22:38
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå