POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sista bloggmånaden

Jag är ute o kör i lite i diket nu men jag ska snart ta mig upp på vägen igen. Det här är sista månaden som jag bloggar och jag känner väl egentligen att det har varit otroligt svårt att hålla fokus på ämnet. Det har varit svårt att hitta tid, att prioritera bloggen och att i många fall verkligen uttrycka sig som som man vill med risk för att reta upp folk. Det har jag lyckats göra ändå kan jag ju konstatera.

I maj, sista månaden, knyter jag ihop Bloggen, svarar på de frågor som uppkommit, studsar tillbaka till ämnen som jag behöver slutresonera om och som vanligt blir det väl mycket som hamnar utanför Serie A och Italiens fönster. Det blir också ett perfekt tillfälle att summera säsongen i vår ljuva liga. Livet är dock för stort, väcker för många frågor och pågår parallellt med Il Calcio och ofta blir det från Sverige lättare att linda in andra ämnen, även om jag nästan får be om ursäkt för det här.

En sak är säker. Om man har en egen stil och en egen ståndpunkt, om man kör ut hakan litegrann, då kan det smälla lite här o där. Jag lever hellre livet så än att gå och fjäska här o där. Grundinställningen är ändå att vara snäll och rättvis mot dem man stöter på. Sen dyker det alltid upp en och annan lirare som tänker annorlunda, men det får vara ok. Jag älskar ändå varje dag i mitt liv och jag älskar det jag gör. Varje dag.

Idag: tennis i kungliga tennishallen med Danny Boy och CL med Jonas Olsson.

*****

Hur funkar vi människor när vi är på nätet egentligen? Vad är det som tilldrar sig vårt intresse? Förutom Laila Bagges rumpa alltså som är det mest sedda klippet hos en av våra kvällstidningar. Ja, allra populäst verkar unga flickor vara, och ju mindre de har att tillföra i den allmänst mänskliga debatten, ju mindre kläder  på kroppen men ju mer kläder att diskutera, ju mer tittar vi. Det är så vi är. Har det med kretsloppet att göra? Undrar hur den här tjejen kommer att kvoteras in i vårt svenska system:

[youtubeplay id=”zH70GXgJqzU” size=”large”]

FYI: Klippet har över 240 000 klick.

Publicerad 2011-05-03 kl 18:47
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå