Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tidernas fest?

Ikväll är det dags. Efter nio månaders målmedvetet arbete med FC Andrea Doria står vi ikväll inför porten till vår sjunde himmel. Med en poäng ikväll mot Vasastan på Stadshagen är vi klara för Division IV.  Ett eventuellt avancemang innebär att vi i sådana falla har klarat av korpen, hoppat över åttan, gått upp från sjuan, vunnit sexan, vilat i femman för att sedan vinna den, och snart kan nästa steg på vägen bli verklighet. Ikväll kan det alltså bli stor fest i huvudstaden.

Här en ny rapport efter en timma i bunkern:

[youtubeplay id=”xbHrCq-mCUg” size=”large”]

Publicerad 2011-09-23 kl 13:42
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons