Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tidernas fest!

Klockan fem i fem lördag morgon somnade jag hemma i min partyvåning efter sju timmars fest. Strax innan klockan 22 blåste domaren av matchen på Stadshagen mot Vasastan BK. När jag vaknade på lördag morgon såg jag bara Ulf Åkerströms ansikte framför mig.


Kung Uffe.

Vincent Sundberg värvades in till vår lilla klubb förra sommaren från gamla rivalen Carmen. Vincent har varit hos oss i ett år nu och har varit bra, men inte så hejdundrande bra som jag vet att han kan vara. Den här kvällen var han tillbaka! Vårt lag började bra, rullade boll med tålamod, producerade hörnor, fick ett genombrott genom poängkungen Johan Larsson på högerkanten, men han tvingades sänka sitt tempo. När han tittade upp kom Vincent farande i den där patenterade Ballack-löpningen in i straffområdet. Vincent slog till direkt, pang 1-0.

Efter att Vasastan tilldömts en straff och utjämnat efter att Ulf Åkerström hakat upp en spelare på väg ut ur straffområdet slog samme Ulf ett inlägg från höger in mot straffområdet där Vincent kom stormande i en ny Pontus Wernbloom-löpning. Med pannan satte han dit 2-1 via första stolpen! Euforisk rusade han ner bakom mål för att fira och drog av sig tröjan i sitt vilda firande. I glädjefnattet glömde han bort sin första varning, och när ‘Vince’ firat färdigt höll huvuddomaren upp det andra gula och följaktligen det röda kortet.

Med 10 spelare på planen kontrollerade Doria sin defensiv, men sjönk lägre och lägre. I andra halvlek blev hemmalagets press allt tätare och på ett par minuter förändrades allt. Två snabba mål av VBK innebar underläge 2-3 för oss och med 10 spelare kvar på planen var vi på väg att förlora. Men miraklens tid är inte förbi. ‘Pistol Pete’ utmanade nere vid kortlinjen i ett slumpartat anfall, fick hörna, och på hörnan steg Ulf Åkerstörm upp som fågeln Fenix och utjämnade till 3-3.


Ulf Åkerström blir hjälte.

Några minuter därpå kopierade Uffe sin bedrift och vid slutsignalen utbröt kaoset, och i omklädningsrummet fortsatte festen.


Lagkapten Haslum i firandets centrum.

Självklart ville båda kvällstidningarna bräcka varandra med superlativer och Expressen ville inte heller vara tvåa.


Jakob Hussfelt höll upp Expressens löp.

Nästa år väntar Division IV!!!

Publicerad 2011-09-25 kl 17:58
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons