Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

I Burkens fotspår

På Arlanda Express kan man numera sitta på ‘kontorsstationer’ och se landskapet passera revy, så där som Manne du vet på cykeln, men utan cykel och på riktigt. Precis vad jag gör just nu

Jag vet inte varför jag bara sover 4 timmar per natt, men med tidiga morgnar med inspelningar av Gladiatorerna, tennistimmar, träning med PT och fullspäckade dagar har jag inte velat slå igen mina blå förrän framåt tre. Kanske är det den hårda träningen, den nyttiga och goda maten från Svarta Lådan som håller mig vaken. Kanske är det alla espressi jag sänker varje dygn.

Jag spelar bara bra tennis mellan varven, men backhanden börjar sitta nu, så det känns som allt är på väg att lossna. Fötterna är piggare, racketarna känns sköna, de nya skorna. Jag är på g.

Här är Jochen efter dagens pass:

[youtubeplay id=”OCNNIKFVEkE” size=”large”]

Träffade Robin Borg på Selgo Racketshop efteråt förresten. Go’ kille.

Publicerad 2011-09-29 kl 13:50
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons