Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

10 saker jag älskar

Hussfelt

Mitt i Serie A-omgången vaknar pumpen till. Nytränad sitter jag och Club Calcio-redaktionen här och diskuterar passionerat det som inträffar i dagens omgång. När blodet pulserar i kroppen på det här viset så känns kärleken så äkta och så rätt.

Här är saker jag älskar:

* Sebastian Giovinco – toppar skytteligan.
* Den jämna toppen i ligan med Udinese, Napoli, Cagliari och Palermo i topp. Serie A är världens svåraste liga att tippa och att spela i.
* Alessio Cerci. Han skulle bli Romas framtid. Nu ser han ut att bli Fiorentinas juvel, och möjligen Man Citys framtid. EM-spelare nästa sommar med Giovinco?
* Träning, tre dagar i veckan. Rökfri i 15 månader. Byt ut festciggen mot gym så kommer du att känna skillnaden!
* Pastore har lekstuga i Frankrike. Jag tror även den mest okunnige anglofilen kommer att få se hans storhet på en större scen snart. Anglofiler kan ju sällan så mycket av det som inträffar utanför öarna. Skillnad är det med oss fotbollsälskare.

Annons
* Andrea Pirlo. Ååååh, vad jag vill se honom på planen ikväll.
* Novara, nya charmknuttarna i Serie A. Lunchomgång med 6 mål i samma match i och med 3-3 mot Catania. Vill du se jämna matcher med mycket mål? Serie A är ofta alternativet.
* Alla svenskarna i Italien, och typen dom representerar. Olof Mellberg var här och blev en bättre spelare taktiskt men framförallt tekniskt. Nu är Antonsson på plats, en spelare jag alltid har älskat att se. Titta på hans sätt att spela passningsfotboll och hur han bryter bollar. Ger sällan bort en enda boll till motståndarna!
* Man City. Vilken fotboll, vilka spelare! Och Mancini gör helt rätt gentemotmot spelare och supportrar genom att låta Tévez få sitta och tjura för sig själv.
* FC Andrea Doria. 13-2 igår, fyra i Sverige i gjorda mål totalt denna säsong, 95 stycken. 8 igår av ‘Il Bomber’, Pierre Stenmalm. Du som har tröttnat på läktarkvavaller och klubbar med få titlar eller misskött ekonomi borde söka Dig till Skarpnäck. Det är där vi alla har hittat kärleken, på italienskt vis:
Annons

[youtubeplay id=”yKRusZMKtKI” size=”large”]

En match kvar!

Publicerad 2011-10-02 16:34

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto