Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur hinner alla?

Hussfelt

Buongiorno.

Jag hinner inte klippa mig, inte gå till kiropraktorn (behöver det sedan det har spänt i nacken ända sedan årsskiftet och har gått på behandlingar sedan dess), hinner inte träffa den jag vill och knappt att jag hinner blogga (men jag ska ju bli bra på det nu). Ändå ser jag fok som hinner uppdatera allt dom gör och tänker på sin Twitter. Hur bär dom sig åt?

Igår morse, tidig uppgång för avfärd mot Göteborg, Jag, Marika Eriksson, Magnus uggla, marknadschefen, försäljningsbossen och nya VD:n Casten var några av oss som reste ner för att presentera 2012 års innehåll i TV4. Jag och Magnus Uggla satt, precis som i måndags, och surrade om The Voice och Gladiatorerna. Jag och Marika Eriksson presenterade sedan vårt sportutbud under nästa år. Det har varit en kul erfarenhet att få vara med på detta, och jag har träffat många härliga människor på vägen. Ni har säkert alla följt Jenny Strömstedt i våra mogonsändningar. Jenny är bra i rutan, men hon är suverän att ha att göra med privat också. Vi har haft kul tillsammans och imorgon drar vi vidare mot Malmö.

Annons

*****

Det finns ett sätt att vidröra bollen på första tillslaget som Sebastian Giovinco hanterar, som Claudio Pereyra i vårt eget fotbollslag hanterar, men där många av toppspelarna tar god tid på sig är det få som klarar av alla moment på en touch. Eller som igår på två när Seba chippade upp bollen till sig själv och sedan sköt med vänstern. Fortsätter han att göra poäng som han gör nu kommer han att få samma status som dom stora.

*****

Jag upplever att Allegri med Milan och Prandelli med landslaget vill utveckla fotbollen och närma sig världstoppen med ett attraktivt spel. För att lyckat krävs fler Giovinco och färre Ambrosini. Det tar ännu så länge lite för lång tid med alla moment, men ambitionen är bra. Jag upplever också att många av Serie A-klubbarna är lite för passiva i sina försvar och att det skulle gagna fotbollen om lagen blev aggressivare.

Annons

*****

Den förste september i år bestämde jag mig för att åter gå tillbaka till det sunda liv jag anpassade mig till för ett par år sedan. Jag bestämde mig för att göra det livet ut.

Det handlar om att äta bra och med rätt tidsintervall, och att träna bra på gym. Målet var att gå ner från 22 i fettprocent till 15 på 6 veckor. Den 19 oktober mätte jag mig efter några veckors disciplin, och procenten hamnade på 15,5. Nu har jag satt upp nya mål för att kunna hålla upp nivån livet ut.

Det känns fräscht och bra, och om man är noggrann i alla aspekter i livet blir vardagen lättare och mer strukturerad. Mot nya mål!

Ciao!

Publicerad 2011-10-27 13:23

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto