Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Granne med Kramer

Jag och ‘Gökungen’ har köpt våra boenden av vår gemensamme vän Vampyren. Vampyren är bortrest till Washington State just nu, men jag och Gökungen är kvar här. Vi har dörrarna bredvid varandra och Gökungen springer in och ut i min lägenhet på värsta Kramer-manér.

Det är gött att kunna dra iväg ihop ibland och äventyra i Vasastan. Ikväll blev det en promenad till lokala Skyltmakaren och en stund på pizzeria O’ Mamma Mia (älskar att dom stavar mamma med dubbla m i mitten). Stämningen känns dock mer som Sopranos.


Kramer på äventyr.

Publicerad 2011-11-09 kl 18:51
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons