Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Milano i sikte

Arlanda Express strax efter halv sju på morgonen. En sen kväll slutade med hällregn i Catania och det var nog rätt av huvuddomare Tagliavento att blåsa av matchen mot Roma. Bollen studsade knappt och det var lätt att tänka tillbaka på Perugias heroiska vinst i slutomgången i maj 2000.

Den gången var det Lazio som kunde tacka en viss Calori.

[youtubeplay id=”lQIE70MnViI” size=”large”]

* Undrar just vad min icke-biologiske men tillika lillebror Runar tänkte i regnet på Massimino ikväll då han hälsade på Flygplanet..

ANNONS

* Paul Scholes fick göra mål igår. Too good to be true. Scholes är värd allt.

Il Derby della madonnina väntar i Milano. Wesley Sneijder sitter plötsligt som en joker på bänken, Diego Milito har vaknat till, Inter börjar få tillbaka sin rikitga elva och Ranieri har börjat få fas på laget. Fem raka segrar. Ändå tror jag att det viktigaste för Inter är att laget får en bra start i den här matchen ikväll. Milans possessionspel kommer säkert att börja ta över allt mer och då gäller det för Inter att sitta med ett hyfsat resultat i inledningen när Milan börjar rulla.

* Silvio Berlusconi gick in och stoppade Pato-affären. Ibland är det bra att ha en omsorgsfull pappa, Barbara.

*****

När det vankades middagar och annat trevligt igår gick jag ner och gymmade. Jag var fokuserad i september och oktober men tappade sedan lite framåt jul. Nu är det dags att gå in i fyra månaders hårt tränande innan de större jobben börjar i maj och juni igen. Det känns stimulerande. Jag går hos kiropraktor nu också, för att få ordning på min nacke, men även korsryggen som varit dålig i cirka två decenniers tid. Det blir en lång väg för att bli helt fräsch.

ANNONS

Nu sitter Snobben nere i Milano och väntar in mig. Han har haft en weekend med frugan där nere och jag unnar honom allt. Jag är mycket glad att få jobba med en så kompetent och lojal medarbetare.

*****

Om inte Thiago Silva kan starta så är det faktiskt fördel Inter. Förresten, kan det vara färdigsnackat för Milan i Tévez-affären eller kliver Inter in? Kom ihåg att han inte kan spela i CL vilket devalverar hans värde en hel del. Det är ju i vår det gäller!

Allegri har förlängt med två år och det är bara att gratta Milan. Spelet är toppklass och de enda lag som tydligt känns starkare än Milan i Europa just nu är Barcelona och Real Madrid. I februari väntar Arsenal..

Publicerad 2012-01-15 kl 06:52

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto