Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lilla julafton i påsk

Hussfelt

Buongiorno.

Oj, vilken bra dymmelonsdag jag hade. Inte en enda lapp på ryggen, och här ligger jag idag i sängen och tittar på Svenskafans program Euro Talk på Youtube i efterhand.

Igår löste jag upp en massa knutar. För mycket av min tid går åt för att hjälpa till med FC Andrea Doria, men det får vara så. Det är ändå skoj och det går bra för grabbarna. Vi gjorde hundra mål i Division V ifjol och gick upp i fyran. I Stockholm Cup är vi nu framme i åttondel efter fyra raka vinster. Närmast väntar Danderyd. Om vi skulle vinna tre matcher till går vi in i svenska cupen och där kan vi ställas mot ett allsvenskt lag. Tänka sig, typ Bajen borta på nya arenan!

Annons

*****

Klart att Mourinho spädde på Ibras uttalande om Barcelona. Den där straffen till 2-1 kändes konstig med Puyol hängande i Nesta. Man måste nog bli utsatt för något liknande för att förstå. Tänka sig ett liknande avgörande domslut i en VM-final i 93:e.

Bästa laget gick vidare. Det var bara sättet de gick vidare på som Milan-spelarna känner var fel.

*****

Giovinco aktuell för Barcelona. Om italienska toppklubbar missar den lille juvelen så är känslan ändå att ‘Atommyran’ hamnar i rätt miljö.

*****

Club Calcio på lördag sänder från klockan 18:00. Dubbla matcher och extra lång sändning. Lilla julafton i påsk!

*****

Tycker synd om Liverpool-fans som får vara med om den här nya amerikanska Moneyball-satsningen med ‘King Kenny’ vid rodret. Som jag sa när han tog över så var känslan att det var ett nostalgiskt beslut, helt utan rimlig sportslig bedömning. Cupspelen känns som plåster som inte täcker såren.

Annons

*****

Agüero sägs vilja fly Manchester. Det är inte lätt att locka sydamerikaner till England och hålla dem lyckliga. Jag förstår dem. Du kan ha alla pengar i hela världen, till och med ett drömjobb som Kun har, men norra England är inte som varken Argentina eller Madrid.

*****

Irriterat mellan klubbarna som slåss om titeln i Spanien, England och Italien. Ibland blir det på låg nivå, men visst känner man att det gäller så mycket mer då?

Publicerad 2012-04-05 11:26

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto