POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Eric Saade dök aldrig upp

Hej igen.

Det var ett tag sedan nu, här på Bloggen. Bloggen (utan kommentarsfält) blir enkelriktad kommunikation och utan feedback så har jag inte varit så säker på om mina rader har varit uppskattade, uppfattats som provocerande eller rent av likgiltiga. Under sommaren har jag dock längtat tillbaka till en vardag framför tangenterna, och även om jag ibland rör upp onda känslor så vill jag alltid vara uppriktig.

Jag lämnade Er innan Late Night EM i TV4 som jag gjorde tillsammans med Marcus Birro och Johanna Garå och med gäster som Mauro Scocco, Fredrik Reinfeldt, Soran Ismail och Özz Nüjen. I finalen skulle Eric Saade ha medverkat, men vi blev lurade av honom och hans crew.


Late Night-fest hos mig under EM

I dessa dagar jobbar jag med inspelningen av Gladiatorerna. Det finns säkert en och annan som undrar varför jag hoppar på ett sådant uppdrag. Det finns också många svar på det. I potten finns en hel del positiva effekter, men jag förstår om detta uppdrag kan anses nagga på min trovärdighet. Den balansgången måste man gå hela tiden i min bransch. Vad innebar det för Bengt Magnussons trovärdighet att köra ‘Vem vill bli miljonär?’ Hur bra var det för Peppe Eng att medverka i ‘Let’s Dance’?

För den som har jobbat med Arne Hegerfors, och som haft föregångare som Ingvar Oldsberg, Lars-Gunnar Björklund och Lennart Hyland så känner de flesta till att samtliga har gått vidare i sinna karriärer och förkovrat sig i andra nischer än sport. Många kommentatorer har på äldre år blivit skickliga nöjes-programledare. Leif ‘Loket’ Olsson är ytterligare en som tog steget till underhållning. Under årets säsong av ‘Superstars’ i TV kör Henke Strömblad som kommentator i ett nöjes-program och Niklas Holmgren har varit inne på samma linje.

Allt handlar om den egna ambitionen. Jag känner för egen del att jag får stimulans i min tillvaro, jag utvecklas och jag får testa på nya grepp inom TV-produktionen. Jag inledde dessutom min TV-bana med att köra nöje och sport på lokal-TV, samtidigt som jag spelade DJ på min fritid. Att sedan få jobba med världens bästa Niklas (Wikegård) är helt underbart. Det skulle jag gärna göra mer. Hela mitt jobb med Gladiator-gänget är helt enkelt ett stort privilegium som jag är mycket glad att få uppleva.


Me & my Girls.

Idag kommenterar jag Sveriges match mot Ukraina i den avgörande EM-kvalmatchen för U21-landslaget i Kalmar. Min vapendragare är Snobben. Kan han vara den snyggaste och elegantaste fotbollsexperten i TV-historien? Döm själva. Vi hörs ikväll. Avspark strax efter klockan 19 i TV4 Sport!


Martin Åslund i FC Andrea Doria 2012.

 

 

Publicerad 2012-09-10 kl 11:49
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå