Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spöken

Hussfelt

Hej.

Jag är mycket tacksam att arbeta med fotboll i TV och till 99 procent är både erfarenheter och feedback positivt. En krönika i en kvällstidning kan dock locka fram lite människor som ser oss ur andra perspektiv. Som under EM i somras då det här mailet kom som en följd av en tidningskrönika:

Hej Jesper,

 

“GRATTIS!

Du har lyckat överträffa din egen smaklöshet!!

Min fråga är om du är nöjd med din prestation i EM programmet?

Själv får ditt och Birros beteende mig att må fysisk illa!!!

Fyfan vad smaklöst!

Tycker du att det är ett bra sätt att göra tv?

Jag antar att du har svårt att se dig själv i spegeln?

Annons

Om inte är det mycket värre än jag tänkt mig!!

/ Anders Berg (på Metropol Trading)”

Som tur är kommer det bara ett eller två sådana här brev per år, för det här brevet kändes inte så sakligt och balanserat.

 

Patrik Thulin är en annan av våra tittare som tycker att vi ofta är för hårda mot Italien. Så här skrev han under EM när han tyckte att Late Night EM var för hårda mot Italien i gruppspelet:

“Sluta snacka skit! Italien har ju spelat riktigt bra mot både Spanien och Kroatien! Att sedan vinna “måste matchen mot Eire visar BARA på äkta klass! Har inte spelat bra säger Mauro (Scocco) efter 1-1 mot Spanien med mersmak vad menar han.

Nu vinner vi EM och börja även bedöma överskatta sparka och spring laget England på samma sätt som ni gör med Italia så får ni kritisera natten lång:)”

Annons

 

Det är ofta betraktaren som sitter med spökena, och ibland spelar det ingen roll om vi är positiva eller negativa åt ena eller andra sidan. Det är tittarens egna känslor och engagemanget som avgör hur man tolkar det man ser och hör.

Det finns inget facit i det här fallet. Bara en tolkning, och den är alltid subjektiv. Patrik har sin, du har din och jag har min.

 

 

Publicerad 2012-10-28 21:25

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto