Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ligacupens kvartsfinaler - och "The Thing"

Peter Hyllman

Det blev ju ett hejdlöst gnällande när jag glömde att tidsinställa lördagsbloggen och den istället blev publik sent på fredagskväll. Krav på en faktisk lördagsblogg väcktes, vissa gillar ju att sparka på de som redan ligger. Inga nämnda, inga glömda.

Ett nytt avsnitt av Special 1 TV har kommit ut, och det är ju precis lika briljant som vanligt. Eller den här gången är det faktiskt mer briljant än vanligt

[youtubeplay id=”26EOyKp8tao” size=”large”]

………………………………………………

Ligacupens kvartsfinaler har dessutom precis lottats, och det blev några intressanta möten. Kerstins domedagsprofetior för Arsenal besannades i alla fall inte.

» Arsenal vs Wigan
» Birmingham vs Aston Villa
» West Ham vs Man Utd
» Ipswich vs West Brom

Ännu ett Midlandsderby med andra ord, och Man Utd får ett tufft bortamöte i London. Ipswich känner sig nog inte helt missnöjda med lottningen, och Arsenal är nu rimligtvis stora favoriter att nå semifinalerna.

Annons

Matcherna spelas 29-30 november.

………………………………………………

Dominic Fifield på The Guardian skriver en intressant blogg inför kvällens match om hur det nu är dags för Tottenham att signalera nästa steg i klubbens utveckling.

https://www.guardian.co.uk/football/blog/2010/oct/29/tottenham-hotspur-manchester-united

David Hytner gör likaså ett intressant porträtt av Lukasz Fabianski och Arsenals ständigt pågående jakt på en ersättare för David Seaman.

https://www.guardian.co.uk/football/2010/oct/29/lukasz-fabianski-arsenal

:::

Världens genom tiderna bäste spelare, Diego Armando Maradona, fyller 50 år idag. James Lawton på The Independent skriver en intressant krönika:

https://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/james-lawton-raise-a-glass-to-footballs-most-astonishing-survivor-happy-50th-birthday-diego-2120373.html

Annons

:::

Se föregående blogginlägg för lite mer “intensiv” lördagsläsning!

Snart matchdags. Be Champions!!

Publicerad 2010-10-30 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto