Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EMDAMGAMMALITAL

De Rossi: Jag testas i morgon

Foto: Scanpix

KIEV. Italien har en skada: Daniele De Rossi.
Som testas inför matchen.
-    Skulle hata att missa matchen på grund av en skada, säger han.

På presskonferensen dagen före semifinalen mot Tyskland meddelade förbundskapten Cesare Prandelli att det enda som stör det italienska laget är Daniele De Rossis ryggont.
-    Vi är alla i bra slag både psykiskt och fysiskt. Så nu kan vi inte ha några negativa tankar. Vi kan inte tänka att vi är det minsta trötta. Allt är på plats för att vi ska känna oss som vi gjorde för ett par dagar sedan, säger Italiens förbundskapten.

Sedan tidigare saknade Italien Giorgio Chiellini och i matchen mot England fick både De Rossi och Ignazio Abate kliva av, men nu är det bara De Rossi som är osäker och han kommer att genomgå tester under torsdagen.
-    Jag skulle hata att missa matchen på grund av en skada. Det är inte så att jag är en hjälte, jag bara hatar att missa matcher. Jag har ont i ryggen men jag har tron och är övertygad om att jag kommer att klara det. Jag kommer att göra allt för att vara tillgänglig för spel.

Cesare Prandelli ville inte avslöja något kring startelvan:
-    Jag har alltid en del frågetecken. Alla är spelklara och dagens träning är viktig för att fastställa om alla är i form för att spela.

Publicerad 2012-06-27 kl 19:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons