Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EMDAMGAMMALITAL

Prandelli: "Det är Juventus som ska ringa"

Foto: scanpix

Italiens förbundskapten Cesare Prandelli svarade på Antonio Contes kritik kring uttagningen av Giorgio Chiellini, och menade även att han kan komma att fortsätta som förbundskapten efter VM.

Juventus tränare Antonio Conte riktade igår kritik mot Cesare Prandelli då han plockat ut Giorgio Chiellini fastän han precis kommit tillbaka från skada.

Conte menade också att Prandelli borde ha ringt till Juventus och hört sig för hur Chiellinis tillstånd var. Chiellini var uttagen till matchen mot Milan, men enligt Conte var han aldrig aktuell för spel. Prandelli svarar nu på kritiken.

– Om jag ser en spelare på plan eller på bänken så har jag rätt att ta ut honom. Om Juventus har något problem så får de ringa.

– Deras doktorer sa att alla de italienska spelarna i deras trupp mådde bra och var tillgängliga för att tas ut till landslaget, inklusive Chiellini, sa Prandelli enligt Gazzetta dello Sport.

Det har sagts att detta VM kommer bli Cesare Prandellis sista äventyr med landslaget, men de senaste veckorna har uppgifter läckt ut om att han komma att fortsätta i landslaget med ännu större befogenheter.

– Jag kommer träffa fotbollsförbundet två, tre gånger innan månaden är slut. Om jag ska fortsätta måste jag vara övertygad till hundra procent, menade Prandelli.

Italien möter Spanien i morgon.

Publicerad 2014-03-04 kl 14:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons