Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

20.00 på fotbollskanalen.se: Club Calcio live från derbyt i Milano

Italien

Jesper Hussfelt och company drar till Milano för det glödheta derbyt mellan Inter och Milan i helgens Club Calcio.

Milan har efter en trög start i ligan stadigt klättrat uppåt och är nu med och slåss om Champions League-platserna och kommer med ett sagolikt resultat mot Barcelona i ryggen när det vankas derby mot lokalrivalen Inter.

De svartblåa i sin tur led ett svårt nederlag mot Fiorentina förra helgen men stärktes något av det övertygande avancemanget i Europa League på torsdagskvällen.

En match i matchen blir den mellan Inters före detta Milananfallare Antonio Cassano och Milans före detta Interanfallare Mario Balotelli som visat storform efter ankomsten från Manchester City.

Allt detta kan du följa i söndagens Club Calcio som för att riktigt kunna känna derbyhettan packar ned studion i resväskan och åker till Milano för att på plats ge er en av världens hetaste matcher från första parkett.

Annons

Programmet drar igån 20.00 på söndag i TV4 Sport Xtra, eller här på fotbollskanalen.se. Se programmet och matchen HÄR

Publicerad 2013-02-24 kl 19:44

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto