Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

20:45 på fotbollskanalen.se: Missa inte det heta Romderbyt

Italien

Serie A:s 31:e omgång ska avslutas ikväll och det är inte vilken avslutning som helst. Omgångens knyts nämligen ihop av ett hett Romderby.

Foto: AP

Francesco Totti

Roma och Lazio har fortfarande en liten chans att nå en tredjeplats och jagar definitivt en plats till Europa League till nästa säsong. Så det är mycket som står på spel förutom den sedvanliga prestigen.

Roma kommer till spel utan skadade Federico Balzaretti och Pablo Osvaldo och Ivan Piris som båda är avstängda. Detta är nog inget jätteproblem för tränare Andreazzoli då varken Osvaldo eller Balzaretti varit ordinarie de senaste matcherna. Piris avstängning gör att Roma troligen ändrar till en fyrbackslinje.

Lazio har främst skador på försvarssidan. Abdolay Konko, Bruno Pereirinha och Andre Dias missar alla matchen på grund av skador precis som anfallaren Sergio Floccari. Men Lazio har både Miroslav Klose och Hernanes tillbaka efter skador vilket naturligtvis är positivt.

Annons

Laguppställningar enligt Gazzetta dello Sport:
Roma (4-3-1-2): Stekelenburg; Torosidis, Marquinhos, Castan, Marquinho; Bradley, De Rossi, Florenzi; Pjanic; Lamela, Totti.
Lazio (4-5-1): Marchetti; Gonzalez, Cana, Biava, Radu; Candreva, Hernanes, Ledesma, Mauri, Lulic; Klose.

Matchen visas på TV4 Sportxtra och Fotbollskanalen.se kl 20.45
Publicerad 2013-04-08 kl 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto