23 minuter räckte för Milan

Italien

Milan tog tre lätta poäng i serie A-mötet med tabellfemman Sampdoria. På de 23 första minuterna hade laget fastställt resultatet till 3-0.

Ronaldinho låg bakom de första två innan han klev av planen efter en halvtimme med en lättare knäskada, en säkerhetsåtgärd inför Champions league-matchen mot Zürich på tisdag där Milan vid seger kan bli klart för åttondelsfinal.

Borriello nickade in det första målet efter en krosspassning av Ronaldinho, bara två minuter efter att domaren blåst i gång matchen. Därefter var det Clarence Seedorf som fick en boll levererad av brasilianaren och gjorde sitt 50:e serie A-mål. En kort stund senare satte Alexandre Pato 3-0 och Milans femte raka seger var säkrad.
Senare på lördagen spelade ledande Inter mot trean Juventus, men oavsett resultat ligger Milan på en andraplats i serietabellen.