Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Agenten: "Vill Zlatan flytta, gör han det"

I ett utspel som kanske är till för att sätta press på klubben antyder Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola att anfallaren skulle kunna flytta om han kände för det.

Inför den enormt viktiga matchen mot Manchester United på Old Trafford på onsdagskvällen kommer Zlatans agent Mino Raiola med ett utspel som säkerligen skakar Milanoklubben.

I en intervju med italienska Il Giorno kritiserar Raiola Mourinhos värvingar, samtidigt som han antyder att Zlatan Ibrahimovics framtid inte behöver ligga hos Inter som i mångt och mycket har varit beroende av honom under säsongen.
- Vill Zlatan lämna kan ni vara säkra på att han gör det. I alla hans övergångar, från Ajax till Juventus och Inter från Juve, har spelaren alltid fått sin vilja igenom säger Raiola.

Raiola säger också att både Real Madrid och Barcelona är intresserade av att ta Zlatan till Spanien, där han enligt Raiola skulle göra dundersucce.
- Real Madrid och Barcelona skulle göra vad som helst för att få honom. I spanska ligan skulle Ibra göra 40 mål och definitivt ha större chans att vinna guldbollen, säger han.

Och i en kommentar som garanterat kommer irritera Jose Mourinho kritiserar Raiola portugisens värvningar.
- Mourinho fick Moratti (Inters president red anm) att punga ut med 45 miljoner euro medan han vinner med Mancinis lag.
- Han har dessutom förstört Maxwell som är en av de bästa ytterbackarna i Europa, fortsätter Raiola, som, bör det tilläggas, representerar Maxwell.

Raiola tror dessutom att Jose Mourinho själv vill till Real Madrid.
- Jag är säker på att Mourinho gör allt han kan för att få gå till Real Madrid, säger han.

Publicerad 2009-03-11 kl 11:23
Annons
Annons
Annons