POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Allegri: ”Festen börjar redan före matchen”

Allegris dröm går i uppfyllelse i dag. Milantränaren fantiserade förra året att Cagliarimatchen skulle bli en guldfest. Men på sista pressträffen inför matchen pressades han att kommentera Zlatans flyttrykten.

- Uppgifterna från Spanien att vi skulle byta Ibra mot Kaka, de vet jag inget om. Jag ser det som de vanliga transferryktena, sa Allegri.

Milan fortsätter att döda alla rykten om att Zlatan skulle vara på väg bort. Det finns ingenting i den italienska fotbollshuvudstaden som tyder på att spekulationerna skulle vara sanna.

Istället var Massimiliano Allegri på ett strålande humör. Han skrattade och skämtade. Milantränaren ser fram mot att fira scudetton på San siro i hemmamatchen mot Cagliari.
- I morgon är det en fest för hela laget. Och jag förstår att alla i vår trupp vill spela, sa Allegri.

Ligaguldet med Milan är en dröm som gått i uppfyllelse för den unga Milantränaren. Han avslöjade överraskande öppenhjärtligt sina försäsongstankar.

- I början av säsongen så tänkte jag att denna matchen mot Cagliari skulle vara den som vi kunde fira. Och nu ska vi det, sa Allegri.

Frågan är om Milanspelarna kommer att kunna koncentrera sig på matchen. Och Cagliari kanske får ett gratisläge till en liten skräll.

- Vi kommer att börja festen redan innan matchen. Det kommer att bli en speciell dag.

Pippo Inzaghi har ryktats vara på väg tillbaka hela våren. Men nu kan Milanikonen få en chans att spela en match i guldyran. Men det blir nog inte denna helgen.

- Inzaghi har tränat för fullt med laget, det är en stor framgång. Men det kommer en match mot Udinese också, jag tror att han sparas till det, sa Allegri.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-05-14 kl 09:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå