Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Allegri inför Chievo: "Ligan är prio ett"

Massimiliano Allegri kan inte komma undan Tottenhamatchen, inför den viktiga ligamatchen mot Chievo handlar allt om Champions leaguefiaskot.

Här i Milano svider det fortfarande i rödsvarta hjärtan då fortsätter Milantränaren att berömma Zlatan.

Pressen är fortfarande tung på Allegri efter Champions leaguenederlaget, Milantränaren smet undan kritiken genom att hylla Zlatan som en av klubbens största genom tiderna. Inför Chievomatchen i morgon kretsar allt fortfarande kring tisdagens förlust.

-Ibrahimovic insats denna säsongen har varit så otrolig att han nu är en lika stor del av Milans fotbollshistoria som Marco van Basten och Franco Baresi, hyllade Allegri.

Italiensk media pressade Milantränaren om Zlatans omtalade uttalande efter förlusten i tisdag. - Vi kanske inte är tillräckligt bra för att vinna Champions league ännu, sa Zlatan. Allegri slog ifrån sig och försäkrade fansen att man absolut inte gett upp hoppet.

-Vi har fortfarande chansen att gå vidare i Champions league, det kommer en ny chans mot Tottenham och den kommer vi att ta. I London blir det en ny match som vi kommer att förbereda oss väl inför, sa Allegri.

Allegri tar Gattuso i försvar efter bråket med Jordan, bråket mellan legendaren och den tuffa mittfältaren har fått ett omdiskuterat efterspel i Italien.

-Det finns inga som helst planer på att ta ifrån Gattuso kaptensbindeln trots bråket med Tottenhamns tränare Jordan, sa Allegri.

Milantränaren tyckte att det är dags att lägga förlusten i tisdags bakom sig, nu måste fokus helt inriktas på bortamatchen i Verona. Man har fem poäng ner till ärkerivalerna och varje omgång är grymt viktig.

- Men nu är de Chievo och inte Tottenham som gäller, ligan är fortfarande prioritet nummer ett för oss. Vi ha en bra moral i laget och jag tror att det kommer att krävas ungefär 80 poäng för att vinna, sa Allegri.

Men det är ofrånkomligt att fansen kräver framgångar i Europa och Zlatan vill vinna Champions league, det pressar klubben.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-02-19 kl 18:24

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER