Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
15v

Allegri om jätteaffären: "Ledsen över att tappa honom"

Foto: Bildbyrån.

Juventus och Milan genomför i dag en stor bytesaffär.
Då är Massimiliano Allegri besviken över att tappa Caldara. 
- Jag är ledsen över att tappa honom, säger Juventus-tränaren enligt Football-Italia. 

Juventus och Milan förväntas i kväll presentera en stor bytesaffär, där Gonzalo Higuain lämnar Juvetuns på lån med en köpoption, samtidigt som klubbarna gör en bytesaffär med Mattia Caldara till Milan och Leonardo Bonucci i motsatt riktning.

Nu uttrycker Juventus-tränaren Massimiliano Allegri besvikelse över att förlora backen Caldara till den italienska rivalen. 

- Bonucci kommer tillbaka till oss efter ett år. Han är en viktig spelare och han har inte förändrats så mycket på sex månader. Men Caldara är en ung spelare som tillsammans med Rugani och Romagnoli är en del av den bästa unga trion av försvarare som vi har i Italien. Jag är ledsen över att tappa honom, men marknaden tvingade oss att släppa honom, säger tränaren enligt Football-Italia.

Dessutom uttalade han sig även positivt om Higuains övergång. 

- Higuain gav allt för oss under hans två år och vi tackar honom för det. Milan har verkligen fått en fantastisk anfallare, säger han.

Juventus och Milan bekräftade i dag att trion genomförde och klarade sina respektive läkarundersökningar, vilket innebär att de inom kort lär bli presenterade. 

Publicerad 2018-08-02 kl 16:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons