Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Ancelotti+Arsjavin=sant?

Det ser ut att bli dragkamp om Rysslands stjärna Andrej Arsjavins tjänster I sommar. Nu är även Milan intresserade av den spelskicklige ryssen.

Redan i höstas började transferryktena surra runt Arsjavin. I takt med att hans klubb Zenit tog sig vidare i UEFA-cupen fick fler och fler klubbar upp ögonen för ryssen.

Arsjavin som gjort avtryck i årets EM-turnering, trots att han bara spelat en match, kan nu lägga ännu en klubb till listan över spekulanter: Milan.

I dessa silly season tider krävdes det inte mer än att Milans manager Carlo Ancelotti var på plats för att se Ryssland-Sverige för att spekulationerna om en eventuell Milan-flytt skulle ta fart. Ancelotti sade till Gazzetta dello Sport att han imponerats av Arsjavin och att han inte förväntat sig att han skulle vara så bra som han var mot Sverige.

Tidigare har Arsjavin framför allt kopplats samman med engelska klubbar som Everton, Manchester City och Newcastle. De kan nu kanske komma att snuvas på spelaren av Milan. En flytt till Milano skulle i alla fall ge honom chansen att försvara UEFA-cupen han vann med Zenit i våras.

Ett alternativ för Arsjavin skulle vara att stanna i Zenit där han tjänar bra, och får chansen till Champions League-spel. Sista ordet är antagligen inte sagt i frågan.

Publicerad 2008-06-21 kl 08:53
Annons
Annons
Annons