Serie A Femminile

Kosovare Asllani blev målskytt när Milan besegrade Sampdoria med 3-0.
Nu placerar sig svenskan på delad tredjeplats i Serie A Femminiles skytteliga.

Milan går fortsatt starkt i Serie A Femminile.

Under lördagen bärgade laget en ny seger då Sampdoria besegrades på bortaplan och då blev svenska Kosovare Asllani återigen målskytt. Efter att Malgorzata Mesjasz gett gästerna ledningen efter fem minuter utökade Asllani på straff i den 34:e minuten.

Valentina Bergamaschi fastställde slutresultatet 3-0 i den 88:e minuten och segern innebär att Milan hakar på i toppen och Europaplatserna. Man ligger i skrivande stund femma, tre poäng bakom Juventus på andraplats. Dock har Milan en match mer spelad.

Målet var Asllanis åttonde för säsongen, vilket betyder att hon nu är delad trea i Serie A Femminiles skytteliga.

Publicerad 2023-01-21 kl 15:57