Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Balotelli: "Gav min Bentley till Emanuelsson"

Foto: Scanpix

Mario Balotelli bjuder på sig själv.

Sports Illustrated är ett av världens mest klassiska magasin. I nästa nummer pryder Milan-stjärnan "Super-Mario" Balotelli omslaget.

”Världens mest intressanta människa” lobbar tidningen inför släppet.

I en stor intervju med ett av världens största magasin, Sports Illustrated, bjuder Mario Balotelli på sig själv. Bland annat berättar han om sin beundran för USA:s president, Barack Obama.

- Jag har aldrig brytt mig om politik, men jag tycker att han är en fantastisk människa. Obama kan bli som en nystart för alla. Bara det faktum att han är svart och att han är först betyder mycket, säger han till tidningen.

Och vad gäller just hudfärgen har Balotelli själv ofta hamnat i fokus. Anfallaren har flera gånger blivit utsatt för rasistattacker på plan.

- Du kan inte radera ut rasism. Det är som en cigarett. Du kan inte sluta röka om du inte vill, och du kan inte stoppa rasism om folk inte vill. Men jag ska göra allt jag kan för att hjälpa till.

Balotelli säger också i intervjun att han känner sig mer hemma efter att ha återvänt till Italien, men att tiden i England gjorde honom gott.

- Jag åkte dit som en pojke och kom hem som en man.

I intervjun får Balotelli dessutom svara på en rad påståenden som rapporterats i medierna om honom. Bland annat om det faktum att han har en kamouflage-färgad Bentley.

- Nej, jag gav den till Emanuelsson. Men han tog bort skalet, så nu är den vit.

Läs ett utdrag ur intervjun med Balotelli här.

Publicerad 2013-08-21 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons