Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Balotelli i blåsväder inför Sverige-match: "Gör mig rasande"

Zlatans unge anfallskollega i Inter Mario Balotelli har hamnat i blåsväder igen. Nu har han festat och kommit för sent till landslagssamlingen inför matchen mot Sverige.
- Han gör mig rasande, säger förbundskaptenen Pierluigi Casiraghi.

På onsdagen möter Sverige Italien i en U21-match. I sommar är det U21-EM i Sverige, men turneringen kan förlora en av sina stora attraktioner. Inters strulige anfallare Mario Balotelli har hamnat i onåd i landslaget. I lördags var han ute och festade och försov sig och missade flyget.

Flera timmar för sent dök han upp på landslagets läger.
- Att se en 18-årig talang bete sig så här både i landslag och klubblag gör mig rasande, säger förbundskaptenen Pierluigi Casiraghi i italiensk media.
- Jag hoppas att han ändrar på sig för sin egen skull. Jag pratade med honom länge och jag hoppas att han förstod, men jag är inte så säker pådet.

Balotelli har gjort sig känd för att vara strulig i Inter och har hamnat i konflikt med José Mourinho. Zlatan Ibrahimovic har erbjudit sig att agera mentor åt den unge hetsporren men att döma av hans beteende har han inte absorberat den äldre kollegans visdom än.

Publicerad 2009-02-10 kl 23:34