Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Balotellis galna helg – kvinnofängelse och fula gester till Juve-fans

Mario Balotelli är i Italien för att behandla sitt skadade knä – men han gör mycket annat också.

Manchester Citys Mario Balotelli är en rejäl rubrikmakare och när han är hemma i Italien för att vårda sin knäskada kunde man kanske räkna med lite lugn. Men inte med Balotelli.
Det började i fredags när han var ute och rattade sin lyxbil tillsammans med sin 17-årige lillebror Enock, också en stor fotbollstalang. Duon blev nyfikna på en byggnad utanför Brescia och körde fram till huset.
- Vi såg en stor Mercedes köra genom grindarna. I bilen satt två killar, och efter ett par minuter insåg vi att den ene var Mario Balotelli, berättar Calogero Lo Presti som är vakt på kvinnofängelset för italiensk press.
- De såg att grinden var öppen och trodde inte att de behövde tillstånd för att köra in här. Och de blev särskilt nyfikna när de såg att det handlade om ett kvinnofängelse, berättar han.

Bröderna Balotelli ska dock ha uppträtt klanderfritt enligt fängelsevakten och Mario bad om ursäkt innan de åkte vidare.

På söndagskvällen var han i farten igen. Anfallaren besökte sin gamla arena San Siro för att titta på Inters möte med Juventus. Kameror fångade honom då när han inför matchen pekade finger åt Juvefans.

Kort och gott – en händelserik helg för Balotelli.

Publicerad 2010-10-04 kl 11:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons