Italien

Zlatan Ibrahimovic hade ingen roliga dag.
Milan förlorade med 1-2 mot Juventus i italienska cupen.

Juventus valde nyligen att kalla hem Martin Caceres från Sevilla. Det beslutet finns ingen anledning att ångra.

I comebacken i Juvetröjan gjorde den uruguayanske stjärnan båda målen när Milan besegrades med 2—1 i den italienska cupsemifinalen.

Det avgörande målet, i 83:e minuten, var vackert värre. Caceres tog emot bollen en bit utanför straffområdet och pricksköt i ena krysset.

Tungt för Milan, som tappat mark i ligan och nu måste vinna med två mål i returen i Turin för att nå final.

Matchen tände till i andra halvlek — och det gjorde även Zlatan Ibrahimovic.

Svensken — avstängd i de tre kommande ligamatcherna — hade en fot med i förspelet till Stephan El Shaarawys kvittering, sköt en farlig frispark och trodde själv att han hade gjort 2—1 i 68:e minuten. Men domaren ansåg att Ibrahimovic hade tagit emot bollen med handen.

I den andra semifinalen möts Siena och Napoli.