Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Boca Juniors vill få hem Tevez till nästa säsong

Foto: scanpix

Carlos Tevez är kanske i sitt livs form, men det hindrar inte Boca Juniors från att försöka locka hem honom till Argentina.

Carlos Tevez har haft en fantastisk inledning på säsongen med sex ligamål på fem matcher. Dessutom har han hunnit med att göra två mål i Champions League.

Att han skulle vilja lämna Juventus och den stora fotbollsscenen känns i dagsläget inte speciellt troligt. Men samtidigt har den argentinske anfallaren aldrig gjort någon hemlighet av att han någon gång vill återvända hem och avsluta karriären i sitt älskade Boca Juniors.

Enligt Gazzetta dello Sport vill Boca Juniors president Daniel Angelici i vilket fall försöka få hem honom redan till sommaren.

-Vi får se om Tevez återvänder till nästa säsong. Vi ska prata med honom och på så sätt förstå om tiden är inne, säger Angelici.

Så bör Juventus-supportrarna vara oroliga? Troligen inte då Tevez har ett kontrakt till 2016 och kan komma att förlänga det till 2018. 

Tevez har dock trots allt tidigare uttryckt en längtan att återvända hem till Argentina, vilket gör att man inte kan räkna bort att han lämnar Juventus tidigare än väntat.

I vilket fall hoppas Boca Juniors det.

Publicerad 2014-10-16 kl 10:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons