Buffon såg rött när Lecce slog Juventus

Italien

Buffon tog bollen med handen utanför straffområdet. Rött kort direkt för honom - och sedan slog Lecce enkelt Juventus.

Juventus fick ingen vidare start borta mot Lecce. Först blev Luca Toni neddragen i straffområdet, utan åtgärd från domaren. Kort därefter tvingas Gianluigi Buffon ta bollen med händerna utanför straffområdet - och får rött kort.

Lecce, i numerärt överläge, tog cirka 20 minuter senare ledningen. Chiellini lyfte inte upp och spelade Djamel Mesbah onside, som kunde rulla in 1-0 till hemmalaget. I andra halvlek utökade Lecce till 2-0, genom Bertolacci - och Juventus åkte på en tung bortaförlust.

Publicerad 2011-02-20 kl 14:52