Candreva matchhjälte för Lazio - satte sin egna straffretur

Serie A

Lazio tog en viktig seger mot Inter. Matchhjälte blev Antonio Candreva som gjorde sitt andra mål för matchen med fem minuter kvar när han tryckte in sin egna straffretur.

Redan inledningsvis av matchen så fick Lazio en hörna som också skulle resultera i att gästerna tog ledningen genom Antonio Candreva. Yttern kom på andravåg och sköt ett distansskott som letade sig in bakom Handanovic. Inter stod för en mycket svag insats i den första halvleken där laget inte hade mycket rätt. Bland annat så hade serieledarna inte ett enda skott på mål under matchens första 45 minuter.

Inter skulle dock höja sig i den andra halvleken och i den 61:a minuten skulle också kvitteringen komma. Denna gång var det Mauro Icardi som höll sig framme och satte 1-1.

Med fem minuter kvar att spela så fick Lazio straff. Antonio Candreva gick fram till straffpunkten men träffade Handanovic på mållinjen. Yttern var däremot snabbt framme och slog in sin egen retur. Det blev inga fler mål i matchen utan Lazio besegrade Inter med 2-1.