POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Capello: "Milan saknar ledare"

Foto: Scanpix

Fabio Capello.

Rysslands italienske förbundskapten Fabio Capello har stor erfarenhet av Serie A då han vunnit ligan med Milan och Roma. I en intervju med italiensk radio hyllar han bland annat årets upplaga av Juventus och tycker att Milan saknar ledare i sitt lag.

Fabio Capello har vunnit det mesta som tränare. I Italien har han haft stor framgång med klubbar som Milan, Roma och Juventus.

Numera är han förbundskapten för det ryska fotbollslandslaget, men har ofta åsikter om den italienska fotbollen.

I en intervju till Radio Uno hyllar han bland annat Juventus och menar att de är farliga för alla lag i Champions League.

- Det är svårt att slå Juventus i Italien och de har gjort en stark säsong om man ser till hur mycket de leder ligan med. Laget har blivit medvetna om sin egen styrka och skaffat sig en stark mentalitet, de är farliga för alla lag i Champions League, menar Capello.

Den ryske förbundskaptenen vann scudetton med Roma 2001 och vet hur svårt det är att vinna där.

- Jag var fem år i Roma och det som händer nu visar hur svårt det är att vinna där. Supportrarna är fantastiska, men det behövs väldigt lite till att gå från hyllade till att kastas i dammet, säger Capello.

Capello hade även stora framgångar i Milan där han lyckades vinna fyra titlar med klubben innan han gick till Real Madrid. Capello är dock inte alltför imponerad över dagens Milan.

- Det är ett lag utan kontinuitet och som inte verkar ha några ledare i laget, spelare som tar tag i sakerna. Det saknas ett projekt och vissa spelare har värderats dåligt, säger Capello.

Publicerad 2015-03-24 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå