CL-hoppet lever för Roma - tack vare Salah

Serie A

Roma jagar en plats i höstens Champions League och man tog tre viktiga poäng borta mot Carpi - även om laget var i gungning.

Efter en mållös första halvlek krävdes det en kanonträff från högerbacken Lucas Digne för att ta ledningen borta mot Carpi. Digne assisterades av Mohemed Salah.
Roma, som jagar Europa-spel till nästa säsong, är i skriande behov av trepoängare men lagets ledning blev kort.
Efter en timmes spel kvitterade Kevin Lasagna. Anfallaren behövde bara sticka fram foten efter att Jerry Mbakogu jobbat fram bollen och assisterat med en sidledspassning.

Det såg tungt ut för Roma med lite drygt fem minuter kvar när laget lyfte under loppet av en minut. Först slog Edin Dzeko till från nära håll framspelad av Mohamed Salah. Sedan satte Salah själv 3-1 minuten senare på en retur. Segern innebär att Roma sätter press på Champions League-lagen samtidigt som den övriga kvartetten i topp kommer att tappa poäng den här omgången då lagen möter varandra.